Ankara plastik ürün imalatçıları için İzmir Plastik Ambalaj Fuarı



Ankara'da plastik ürünlerin imalatına yönelik ambalaj sektörü hızla gelişmektedir. Ankara plastik ambalaj sektöründe faaliyet yürüten plastik ürün imalatçıları ve tedarikçilerinin bilgi edinmesine yönelik önemli bir duyuruda bulunmak istiyoruz.

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEPLASDER) işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası'nın değerli destekleri ile plastik ve ambalaj sektörünün Ege Bölgesi’ndeki buluşması PLASTPAK İZMİR 2020 – 3.Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı,  15-18 Nisan 2020 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir / İZMİR’ de sektörü bir araya getirecek.

Ankara plasik ürün imalatı alanında yer edinen plastik sanayicileri için önemli deneyim kazanma fırsatı yakalabileceği bu fuara katılmalarını önermekteyiz. Ankara'da yaygın biçimde üretim sahası bulunan; sert plastik ambalajlar, plastik şişe, plastik kapak, IBC, sertleştirilmiş plastik varil ve bidon, kap, damacana, plastik levha, plastik kutu, vb. ürünlerin imalatını ve perakende satışını sağlayan Ankara firmalarının planlarına bu fuarı dahil etmelerinde yarar var.

Plastik ambalaj fuarına ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linkten erişilebilir:

http://www.plastpakfuari.com/



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

E-ticaret Kutuları ve kolileri

Ankara'da PAKkoli'nin eşsiz hizmeti

Bal petek taşıma ihtiyacı